Survivallen Ardennen

Ga de uitdaging met je seniorenleden aan en kom survivallen in Comblain au Point. Leden vanaf de derde klas voortgezet onderwijs mogen deelnemen aan deze stoere dagactiviteit midden in de Belgische Ardennen. Het is een compleet verzorgde dag voor echte diehards.

Je stapt s ’morgens (vanaf 7:30 uur) op de bus vanaf 4 opslaglocaties in Limburg en s ’avonds word je daar weer afgezet. Gedurende het ene dagdeel maken jullie een spannende tocht door de bossen rondom de spectaculaire steengroeve van Venturix en overwin je daarbij het hoogteparcours met diverse touwbruggen, klettersteigroutes, een zipline èn natuurlijk jezelf. Het andere dagdeel ga je grenzen verleggen door omhoog te klimmen op een steile rotswand en daarna naar onder te abseilen in de klimgroeve iets verderop aan de Ourthe, ook ga je daar boog- of buksschieten. De foto’s die je maakt zullen spectaculaire plaatjes opleveren!

De hele dag ben je buiten. De bus pendelt gedurende de dag tussen de twee verschillende outdoorlocaties. Tussen de middag eten alle deelnemers samen de zelf meegenomen lunch op de hoofdlocatie. Op het einde van de dag komen alle deelnemers daar weer samen om een heerlijke door een cateraar verzorgde maaltijd te eten en gezellig samen te zijn bij het kampvuur.

  • junioren
  • jongnl-limburg
Delen:
Terug naar agenda