Sponsoring

Wij zijn altijd op zoek naar sponsoren, zodat wij een gevarieerd en uitdagend programma voor onze leden kunnen blijven aanbieden. Daarnaast zetten we deze financiële middelen in tijdens de activiteiten die wij voor de gehele Gennepse gemeenschap organiseren.

Je kunt ook, net als onze andere sponsoren, sponsor worden van JongNL Gennep. We zijn met alles blij en hebben daarom meerdere keuzes: goud (€150), zilver (€100), brons (€50) en vriend (€25). Het is ook mogelijk om ons in natura te sponsoren.

Maar waarom is het voor u aantrekkelijk om sponsor of vriend van JongNL Gennep te worden?

  • De glimlach van een kind is onbetaalbaar!
  • Geen enkele groepsavond hetzelfde is!
  • We een belangrijke rol in de maatschappij spelen!
  • Je deel uit maakt van een betrokken en gezellige vereniging!
  • Je kinder- en jeugdwerk in de regio een warm hart toedraagt!
  • JongNL Gennep de leukste vereniging uit de regio is!

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze vereniging? Like onze Facebookpagina. Hier posten wij regelmatig berichten op, waardoor u betrokken kunt blijven bij onze vereniging. Het hebben van een sponsorcommissie is voor een organisatie als JongNL Gennep van groot belang. Wij zijn als vereniging erg actief in de Gemeente Gennep. Zo worden er vijf dagen per week groepsavonden georganiseerd voor kinderen in verschillende leeftijdsgroepen (4 t/m 18 jaar). Daarnaast organiseert onze vereniging jaarlijkse een groot aantal activiteiten voor de inwoners van de Gemeente Gennep. Denk hierbij aan een spooktocht, Sint Martinus activiteit, Doe-Je-Mee-Dag, en nog vele anderen.

Waardering

De sponsorcommissie vindt het belangrijk om hun waardering uit te spreken naar haar sponsoren. Daarom staat er tegenover elk sponsorbedrag een mooi bedankje. Bijvoorbeeld in de vorm van een vermelding op de site van JongNL Gennep of in het clubblad van de vereniging. Voor meer specifieke informatie en sponsorpakketten verwijzen we u graag naar de onderstaande begeleidende brief en het sponsorformulier.

Geïnteresseerd?

Heeft ook u interesse in het sponsoren van JongNL Gennep vul dan het bijgevoegde formulier in en stuur deze op. Voor verdere vragen kunt u altijd contact opnemen met de Sponsorcommissie. Stuur een e-mail naar sponsoring@jongnlgennep.nl of spreek één van de commissieleden aan.

Namens JongNL Gennep bedankt!